Vetkuiven, suikerspinnen en oldtimers

In het weekend van 6 - 7 - 8 septemver 2019 verandert het dorp Midsland in een waar Rock and Roll-walhalla. Vetkuiven, suikerspinnen, mooie jurken, oldtimers, solexen; het is alsof je een filmset inloopt. Het hele weekend staat de dorpsstraat in het teken van de jaren '50. 

Het enige dat je nodig hebt (naast een vetkuif en passende outfit) is de speciale Rock and Roll-pin (collecters item!). Met deze pin heb je 's avonds toegang tot de horeca in Midsland waar het hele weekend verschillende live-optredens zijn. 

Zaterdag wordt het weekend afgetrapt met de traditionele brommerrit. Om 12:30 uur verzamelen allerlei brommers zich in de Oosterburen waarna ze een rit maken over het eiland. Vervolgens starten de verschillende muziekoptredens en zijn er workshops en dansdemonstraties! Alles in Rock and Roll-stijl. Inclusief jaren '50 en '60 auto's.

Wil je graag van a tot z in Rock and Roll stijl? Bij bar/discotheek 'WYB' zitten kappers/kapsters klaar om iedereen te voorzien van een echt Rock and Roll-kapsel. De vetkuif voor de mannen, de suikerspin voor de vrouwen. Bij de diverse marktkraampjes haal je een passende outfit en andere Rock and Roll-items.